Integrirani poslovni sustavi d.o.o.

Tvrtka Integrirani poslovni sustavi d.o.o. (IPS) je od svog osnutka 2005. godine usmjerena na rješenja koja se primjenjuju u ugostiteljskim objektima. Ispočetka je to Jukebox aplikacija, a ubrzo i blagajna za ugostitelje.

Glavne osobine naših proizvoda su primjena naprednih tehnologija, te jednostavnost instalacije i korištenja naših aplikacija.

Među rijetkim smo tvrtkama na hrvatskom tržištu koja aplikacije nudi u cloudu, što aplikaciji daje dodatnu stabilnost, ali i predstavlja ozbiljnu uštedu pri implementaciji.

Nagli širenje poslovanja dolazi 2012. godine sa fiskalizacijom u RH. Među prvima smo razvili vlastito rješenje fiskaliziranja računa, te se Remaris blagajna automatski nadograđuje putem Interneta, čime se pojednostavljuje i pojeftinjuje podrška korisnicima na naplatnim mjestima. Dokaz kvalitete aplikacije je odabir IPS-a od strane Zagrebačke pivovare d.o.o. i ROTO Dinamica za dobavljača fiskalnih blagajni prema svojim partnerima.

Proizvodi IPS-a su danas u primjeni u svim dijelovima Lijepe naše, te se zahvaljujući odnosu cijene i kvalitete širenje baze korisnika i dalje nastavlja…